Dagplejen i Hedensted
Hedensted Kommune
  Læs højt Læs højt Print siden Print
 
 
Kost - Søvn - Opdragelse
 
Kost - Søvn - Opdragelse
 

Kost, sprog og opdragelse er noget alle med småbørn er optaget af, derfor tilbyder vi råd og vejledning netop inden for disse tre områder.

 

Kost: al forskning og erfaring tyder i dag på at det lille barns madglæde grundlægges på et tidligt tidspunkt. Oplever du at det er svært, at få dit barn til at spise, spise varieret eller har manglende madglæde, tilbyder  vi råd og vejledning til hvordan du med små tiltag kan ændre dårlige kostvaner til gode kostvaner.

 

Søvn: Søvn er rigtig vigtig for det lille barn, og vi ved også at søvnen spiller en stor rolle for humøret, indlæringen, sundheden og trivslen. Har du problemer med at få dit barn til at sove tilbyder vi råd og vejledning i forhold til hvordan du får skabt gode sovevaner for dit barn.

 

Opdragelse: Forældrerollen har stor betydning for børns adfærd og trivsel gennem hele barndommen. Mange oplever der kan være en udfordrende opgave at være forældre i. vi tilbyder råd og vejledning ift. hvordan du bliver en tydelig forælder der sætter rammerne for dit barn og  dermed tager ansvar for dit barns trivsel.For nærmere kontakt:
Anette.Soendergaard@Hedensted.dk - tlf. 79 75 52 26
eller
Klaus.Iversen@Hedensted.dk - tlf. 79 75 52 53

 

Billede 1
Billede 2

Sidst opdateret 21. januar 2019