Dagplejen i Hedensted
Hedensted Kommune
  Læs højt Læs højt Print siden Print
 
 
Om dagplejen
 
Dagplejen i Hedensted Kommune er et pasningstilbud til børn i alderen 26 uger til 3 år.

Børnene i dagplejen passes i private hjem, som er godkendt af Hedensted Kommune.

Dagplejen er en institution, hvor der er tilknyttet 153 dagplejere, heraf 7 minidagplejere, der hver har to børn med behov for særlig støtte samt et gæstepasningssystem,  der er beregnet til at modtage børn, hvis den faste dagplejer er syg, har ferie m.m.

Derudover er der 5 stordagplejer, hver med plads til 10 børn og 2 gæstehuse.

I Dagplejen er yderligere 1 leder, 7 pædagoger og 1½ administrativ medarbejder ansat.
Vi er en professionel institution, som arbejder ud fra en høj faglighed. Det betyder, at vi er meget bevidste om at uddanne dagplejerne, så de får en større bevidsthed om deres dagligdag samt de får koblet teori på den store praksisviden de i forvejen har.

Vi vægter endvidere det lille nære og trygge miljø. En stor værdi i dagplejen er, at barnet bliver passet i hjemlige familiære omgivelser, hvor barnet har daglig kontakt med en fast voksen. Det er vigtigt for os, at det enkelte barn føler sig set og mødt i relationen. Vi har en anerkendende tilgang til barnet, hvor der er tid og ro til fordybelse i legen og udvikling af sociale færdigheder. Det er vigtigt for os, at der er et tæt samarbejde med forældrene omkring barnet og dets trivsel i dagplejen.

Velkommen i Dagplejen


Billede 1

Sidst opdateret 30. januar 2017