Dagplejen i Hedensted
Hedensted Kommune
  Læs højt Læs højt Print siden Print
 
 
Tilsynsmateriale
 

Den kommunale dagpleje i Hedensted kommune bygger på udvikling, ansvar og dialog.
Vi har udarbejdet et tilsynsmateriale, som understøttes af lovgivningen for at sikre mål og rammer i forhold til dagtilbudslovens § 3, hvor den omsættes i den pædagogiske praksis i dagplejen.
Vores præference i dagplejen i Hedensted kommune er kerneopgaven omkring børn og deres forældre, hvor den professionelle indsats afspejles i vores værdier omkring det relationelle miljø for de små børn i et lille dagligdags miljø hos den enkelte dagplejer, samt hos de 10 børn i stordagplejen, og de 2 børn hos vores Minidagplejere.
Nærvær er den største værdi i vores dagpleje, det er kernen i vores arbejde, hvor tryghed og tillid er bærende for læring, udvikling og trivsel. Vi tilbyder en hverdag til børnene, der tager udgangspunkt i det enkelte barns udvikling og behov.
Vores kvalitet afspejles gennem de pædagogiske læreplaner, der ses som et fællesskab med bestyrelse, pædagoger, dagplejere og ledelse.
Derudover vil vi sikre et arbejdsmiljø for vores medarbejdere, der både er lærende, inspirerende trygt og medvirker til faglig udvikling og refleksion.

Tilsynsmateriale kommunale dagplejereSidst opdateret 25. november 2019